Termeni și condiții

Acest site este proprietatea CROSS CITY SRL

Va informam ca datele personale introduse in formularul de mai sus sunt prelucrate de catre CROSS CITY SRL in scopul contactarii dvs. in legatura cu produsul pentru care doriti sa aplicati si in scopuri statistice. Cu privire la aceasta prelucrare, aveti urmatoarele drepturi:

(i) dreptul la informare,

(ii) dreptul de acces la date,

(iii) dreptul la rectificare,

(iv) dreptul la stergerea datelor (dreptul de “a fi uitat”),

(v) dreptul la restrictionare,

(vi) dreptul la portabilitate,

(vii) dreptul la opozitie,

(viii) dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale automate si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si/sau instantelor competente, in masura in care considera ca este necesar.

Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre CROSS CITY SRL  puteti adresa o cerere (in format scriptic/electronic prin e-mail) catre info@estoriacity.ro

CROSS CITY SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, CROSS CITY SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Niciuna dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu reprezinta o oferta sau recomandare de a contracta, de a achizitiona un produs sau de a va angaja in orice alta tranzactie. De asemenea, informatiile prezentate pe acest site nu reprezinta consiliere in domeniul investitiilor, juridic sau in alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata exclusiv in scop informativ, neputand fi folosita ca baza legala pentru nici o actiune sau demers in fata tertilor.

CROSS CITY SRL nu garanteaza disponibilitatea bunurilor prezentate si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile acestora. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar bunurile pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, detalii tehnice, etc).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al CROSS CITY SRL..

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginilor si/sau informatiilor din prezentul site, precum si realizarea de link-uri catre portalul Grupului, fara acordul scris prealabil al CROSS CITY SRL, cu exceptia celor efectuate de catre detinatorul legal al prezentului site -CROSS CITY SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca CROSS CITY SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

CROSS CITY SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe paginile de Internet, detinute de terti, care fac trimitere la acest site.

CROSS CITY SRL nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse in orice fel de folosirea site-ului sau legate de gradul de performanta al site-ului.